Brasserie 41 a lansat conceptul Street Bar Parties

La aproape un an de la inaugurare, Brasserie 41 lanseaza conceptul de Street Bar Parties, disponibil pe toata perioada verii, in fiecare zi de vineri si in weekenduri. Pe ritmurile mixate live de un dj, Brasserie 41 propune clientilor o experienta culinara cu un meniu semnat Chef Sorin Bontea, intr-un ambient relaxant si primitor cu influente architecturale mediteraneene.

Meniul locatiei este international, dar contine si interpretari indraznete ale stilului bistro-urban, iar majoritatea produselor sunt homemade, de la chiflele cu susan pentru burgerii clasici, fondue sau spicy si pana la delicioasele blaturi ale deserturilor, precum prajitura cu mascarpone si zmeura, preferata clientilor.

Pentru intocmirea meniului final s-au pregatit 70 de preparate diferite, care au fost degustate timp de trei zile de catre clienti si persoane apropiate. S-au acordat note, iar dupa votare s-au ales preparatele care isi propun sa corespunda chiar si celor mai exigente gusturi.

 

 

 

 

 

 

 

Brasserie 41 este un vis nascut din pasiunea pentru mancare si calatorii, concretizat sub forma unui business de familie. Atat terasele, cat si intreaga locatie, au fost decorate in stil mediteranean, iar numitorul comun al elementelor de design este lemnul masiv de merbau, completat de elemente din marmura, lemn de fag sau stejar.

Pe langa terasa din fata, zona in care se desfasoara “seara la trotuar”, cum le place reprezentantilor braseriei sa numeasca petrecerile Street Bar, locatia dispune in partea din spate si de o terasa intima, ce are o capacitate de 30 de persoane sitting.

Cmentariile sunt închise