Athénée Palace Hilton, desemnat, pentru al treilea an consecutiv, “Romania’s Leading Hotel”, la World Travel Awards

Hotelul Athénée Palace Hilton Bucuresti a primit, pentru al treilea an consecutiv, distinctia Romania’s Leading Hotel si pentru al doilea an consecutiv premiul Romania’s Leading Business Hotel din partea World Travel Awards Europe 2018, unul dintre cele mai prestigioase programe de premiere a industriei de turism.

Ceremonia de gala s-a desfasurat la finalul lunii iunie a.c. la Atena, in Grecia, si a adus in palmaresul hotelului Athénée Palace Hilton doua dintre cele 19 premii castigate de lantul hotelier Hilton, conform voturilor acordate de profesionisti din domeniul turismului international.

„Suntem onorati sa fim recunoscuti de World Travel Awards drept lider in domeniul ospitalitatii din Romania pentru cel de-al treilea an consecutiv. Ambele premii de anul acesta dovedesc pasiunea si dedicarea noastra de a oferi servicii de inalta clasa tuturor oaspetilor. Le multumim in mod deosebit membrilor echipei Athénée Palace Hilton, care au facut posibila aceasta mare realizare”, a declarat Rainer Gieringer, directorul general al Athénée Palace Hilton.

Premiile World Travel Awards, infiintate in 1993 pentru a recunoaste, a recompensa si pentru a celebra excelenta in sectorul ospitalitatii, au devenit o institutie globala cheie a industriei si sunt recunoscute ca referinta a calitatii la nivel mondial.

Cmentariile sunt închise