Ana Hotels a deschis baza de tratament cu namol de Techirghiol din cadrul complexului Europa, o investitie de 1,2 milioane de euro

Ana Hotels a inaugurat baza exterioara de tratament cu sare si namol de Techirghiol din cadrul complexului Ana Hotels Europa din Eforie Nord, investitia ridicandu-se la aproximativ 1,2 milioane de euro.

Lucrarile au fost demarate in urma cu sase luni, iar noua zona balneo va extinde actualul centru Ana Aslan Health Spa si va oferi terapii naturale extrem de valoroase din punct de vedere medical, la standarde de calitate de 4 stele.

“Namolul sapropelic de Techirghiol este cunoscut din antichitate pentru proprietatile terapeutice anti-inflamatoare, antioxidante si imunologice, anti-durere si de ameliorare a mobilitatii articulare sau a reducerii contracturilor musculare. De la boli reumatologice degenerative, tendinite, fibromialgie, spondilite, afectiuni ortopedice, ginecologice si pana la procese aderentiale post chirurgicale sau neurologice periferice, “aurul negru” de Techirghiol produce efecte notabile si dovedite clinic. Noua zona balneo cuprinde o piscina terapeutica exterioara generoasa cu apa sarata din Techirghiol, o zona speciala care deserveste procedurile de masaj, o zona pentru aplicarile de namol, un spatiu special pentru curatarea namolului (cazi pentru imbaiere si dusuri) si un spatiu elegant de relaxare la soare pe sezlonguri”, spun reprezentantii Ana Hotels.

Programul terapeutic in aceasta zona este conceput sa dureze aproximativ 3 ore, astfel programul zilnic acomodand 3 serii, intrarea in zona de tratament se poate face de la 9-9:30, 12-12:30 si 15-15:30, in fiecare serie avand acces maxim 36 de persoane.

Preturile sunt diferentiate intre oaspetii cazati in hotel si cei din afara complexului, in avantajul celor dintai. Astfel preturile pornesc de la 11 eur / 22 eur pentru seria de 3 ore, 29 eur / 59 eur pentru acces full de o zi si pana la pachete complete de terapii de cate 6 zile (55 eur / 110 eur).

 

ANA Hotels mai detine, in Bucuresti, Athenee Palace Hilton si Crowne Plaza Bucharest Hotel, iar in Poiana Brasov hotelurile Sport si Bradul, clasificate la 4* si hotelul Poiana, clasificat la 3.

Cmentariile sunt închise