Agape Cuisine revine pe Calea Floreasca, cu acelasi concept unde clientii isi pot personaliza preparatele

Relocat in aceasta primavara pe Calea Floreasca la numarul 200, Agape Cuisine vine cu un concept ce propune preparate autentice, vinuri cu specific italienesc si ofera clientilor posibilitatea de a-si crea propriile preparate. Din vitrina cu carnuri, peste si fructe de mare clientii isi pot alege baza favorita, iar mai apoi comunica chef-ului cum doresc sa le fie preparate.

 

 

 

Acelasi principiu se aplica si pentru preparatele pe baza de paste fainoase: daca un client nu-si gaseste in meniul scurt reteta favorita, isi poate “compune” propria farfurie, alegand tipul de paste, carnea sau pestele si sosul dorit.

Restaurantul este amplasat intr-o vila spatioasa si  are un design urban, dar cald si primitor, cu bucatarie deschisa, prin care se poate comunica direct cu bucatarul si un bar specializat in cocktailuri pe baza de gin, iar la etaj spatiul de desfasoara precum un living generos. Locatia dispune si o terasa cu o capacitate de aproximativ 50 de locuri.

Agape vine si cu un concept nou de socializing – brunch – afternoon, in zilele de sambata: evenimentul incepe in jur de ora 16:00, se serveste masa, iar mai apoi un DJ intretine atmosfera pana la miezul noptii.

Cmentariile sunt închise