AccorHotels achizitioneaza o participatie de 50% in conglomeratul hotelier si de calatorii Mantis Group

AccorHotels anunta incheierea unui parteneriat strategic cu Grupul Mantis, ce presupune achizitionarea unei participatii de 50% in conglomeratul hotelier ce are sediul in Africa de Sud.

Grupul Mantis reprezinta o adevarata colectie de proprietati de cinci stele premiate, detinute, sub contract de management sau sub licenta, in toata lumea, pe toate cele sapte continente. “De la hoteluri de tip boutique, cabane eco, rezervatii naturale dedicate faunei salbatice si vapoare de lux pana la turismul de aventura, precum si o divizie de calatorii personalizate, acordul consolideaza AccorHotels ca lider in experientele unice si rezoneaza cu platforma de conservare a grupului, Planet 21”, se precizeaza in comunicatul emis de AccorHotels.

Potrivit reprezentantilor Accor, acest parteneriat strategic este insotit de lansarea Fondului Comunitar pentru Conservarea Africii (CCFA), o organizatie nonprofit (ONG) care urmareste sa amplifice angajamentul grupurilor de a preveni declinul accelerat al vietii salbatice din Africa si de a reuni trei organizatii de conservare de renume international – Wilderness Foundation, Tusk Trust si African Parks.

“Mantis este un pionier in servicii turistice personalizate in unele dintre cele mai imaginative hoteluri din intreaga lume. Cu acest parteneriat strategic, consolidam amprenta Grupului in Africa si avem acces la un brand cu radacini si cu o puternica mostenire, recunoscut pentru angajamentul sau de a proteja mediul si renumele sau de prestigiu in spatiul ospitalitatii”, a declarat Sebastien Bazin, Presedinte si CEO al AccorHotels.

La randul sau, Fondatorul si Presedintele grupului Mantis, Adrian Gardiner, a comentat: “AccorHotels este unul dintre operatorii hotelieri si de turism cu cea mai rapida crestere din intreaga lume. Acest acord reprezinta o propunere atractiva pentru grupul Mantis de a utiliza canalele de distributie ale AccorHotels si de a ajunge la nivel mondial pentru a extinde in continuare conceptele de ospitalitate si proiectele de sustenabilitate pe care ne-am straduit sa le dezvoltam. Suntem incântati sa incepem acest nou capitol alaturi de AccorHotels, unde vom actiona ca ambasadori pentru dezvoltarea portofoliilor si ofertelor grupurilor noastre”.

Reteaua Mantis cuprinde 28 de proprietati gestionate, plus o retea globala de hoteluri si resedinte sub licenta, inclusiv vile de tip boutique si proprietati emblematice, cum ar fi Founders Lodge – o rezervatie naturala dedicata faunei salbatice din Africa de Sud situata in provincia Eastern Cape, Mantis St Helena – un boutique hotel in indepartata insula din Oceanul Atlantic, precum si hotelul Draycott din Londra, sinonim cu eleganta Lumii Vechi si luxul britanic chintesential.

Apreciat pentru renumitele experientele dedicate aventurierilor curiosi, Mantis Group detine si opereaza numeroase vapoare lux unice si o cabana sub marca Zambezi Queen Collection.

Acordul de parteneriat este in curs de obtinere a aprobarilor din partea institutiilor de reglementare.

Cmentariile sunt închise