A doua editie a Congresului National de Gastronomie si Vin va avea loc pe 2 octombrie

A doua editie a Congresului de Gastronomie si Vin, eveniment organizat de catre Chef Nico Lontras (Rare Foods Services), Cezar Ioan (Vinul.ro) si Cosmin Dragomir (gastroart.ro) va avea loc marti, 2 octombrie, in sediul Muzeului National al Literaturii Romane (Calea Grivitei nr 64-66, Sector 1).

Tema principala de anul acesta este “dezbaterea despre proiectul initiat la editia precedenta – Ziua Nationala a Gastronomiei si Vinului”, un subiect extrem de ofertant, adus in discutie la prima editie, unde s-a adoptat “Manifestul pentru gastronomia si vinurile din Romania” si unde s-a cerut declararea unei Zile Nationale a Gastronomiei si Vinurilor din Romania: “Avem o Zi a Gastronomiei – ce facem cu ea?”.

Vor avea loc:
– prezentari de metode concrete de valorificare economica superioara a produselor traditionale (din strainatate dar si de la noi din tara);
– exemple si studii de caz de branding care aduce plus valoare;
– prezentari de literatura si media de specialitate;
– dezbateri, schimburi de idei.

Sunt asteptati la eveniment specialisti din Horeca si din domeniile conexe industriei ospitalitatii, presa si bloggeri de specialitate.
Congresul de Gastronomie si Vin este organizat cu sprijinul Selgros RomaniaSERVE Clubul CavalerilorAgricola – Creator de Pofta si Ibis Hotels.

Cmentariile sunt închise