300.000 euro, in reamenajarea Pescarus. City Grill are un plan de investitii de peste 4 milioane de euro anul acesta

Grupul City Grill a anuntat finalizarea reamenajarii interiorului restaurantului Pescarus, un proiect semnat de arhitectul Mihai Popescu si ce a necesitat un buget de circa 300.000 de euro. Investitia in reamenajarea restaurantului Pescarus face parte din proiectul de investitii in dezvoltarea retelei de restaurante si restaurari demarat de Grupul City Grill in acest an, cu un buget total de 4,2 milioane euro.

Restaurantul Pescarus, ce are o suprafata de 1400 mp si o capacitate de 900 locuri (600 interior si 300 exterior), este amplasat pe malul lacului Herastrau si a fost preluat de City Grill in 2015. Amenajarea din acest an reprezinta prima investitie majora a grupului in aceasta locatie.

„Pescarus este un restaurant cu traditie, un spatiu–destinatie care atrage deopotriva un public tanar si un public nostalgic. Restaurantul performeaza la nivelul asteptarilor si se incadreaza pe traiectoria de crestere pe care am gandit-o in 2015, cand am decis sa includem acest brand in portofoliul Grupului. Vedem o crestere constanta, de doua cifre, de la an la an. In acest context, investitia noastra in reamenajarea interiorului este pasul firesc pentru a aduce restaurantul in actualitate, pastrandu-i farmecul unic care atrage clientii de cateva zeci de ani”, a declarat Daniel Mischie, CEO Grup City Grill.

Conceptul de reamenajare si repozitionarea restaurantului Pescarus au fost dezvoltate de arhitectul si designerul Mihai Popescu, alaturi de agentia Homemade Stuff, plecand de la conceptul fondator al restaurantului, acela de gastronomie bucuresteana. Lucrarile de reamenajare au durat trei luni, timp in care a fost realizata si piesa centrala a spatiului, instalatia tip candelabru care se remarca in interior.

„Celebrul arhitect si designer, Mihai Popescu a acceptat provocarea de a regandi spatiul interior al restaurantului. El a reinterpretat prin amenajare atmosfera unei sufragerii bucurestene. O sufragerie atemporala, un loc de masa si petreceri din casele cu staif ale capitalei, un loc confortabil, cu o eleganta intima si deschidere spre conversatie. Piesa centrala a amenajarii este reinterpretarea candelabrului original al restaurantului, prin descompunere. Combinarea elementelor de mobilier moderne cu piese antice autentice ofera valoare contextului, reprezinta o invitatie la imaginatie si pune in valoare istoria si incarcatura emotionala a spatiului”, spune Claudiu Leonte, Managing Partner, Homemade Stuff.

Incepand cu acest sezon, meniul restaurantului Pescarus este semnat de Chef Henrik Sebok si propune o selectie de preparate internationale.

Conform reprezentantilor City Grill, restaurantul este vizitat de clienti de toate varstele, publicul local reprezentand 80% din total, restul de 20% fiind turisti interesati sa viziteze una dintre destinatiile emblematice ale orasului.

Cmentariile sunt închise